Rädda mig själv som bebis?

När jag var hemma under jul plockade mamma fram gamla videoband (JA VHS!) med filmer på mig när jag var liten, ja här snackar vi 0-3 år sisådär. Det var minst sagt en svajjig upplevelse, verkar som åldern tar ut sin rätt på de gamla videobanden. Så mor min tyckte jag skulle ta reda på om det gick att föra över vhs till dvd på något bra sätt och det verkar som det finns speciella manicker för detta som man kopplar mellan videon och datorn, perfekt! Manicken får dock pappa köpa, så kan jag kanske hjälpa till nästa gång jag kommer på besök ;)

Trackback URL

No Comments on "Rädda mig själv som bebis?"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to Comments